Η Innews 1911 Εταιρεία Αποδελτίωσης, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην υγεία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, εδώ και ημέρες έχει υλοποιήσει το σύστημα της τηλε-εργασίας και πλέον στις εγκαταστάσεις της εργάζεται μόνο το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.

Η λειτουργία της συνεχίζεται απρόσκοπτα και εξ αποστάσεως.

Η Innews 1911 Εταιρεία Αποδελτίωσης, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην υγεία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, εδώ και ημέρες έχει υλοποιήσει το σύστημα της τηλε-εργασίας και πλέον στις εγκαταστάσεις της εργάζεται μόνο το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας. Οι πρόσφατες εξελίξεις και ο περιορισμός των μετακινήσεων δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τη λειτουργία της Innews, όπως σημειώνει η εταιρεία.

Όλες οι υπηρεσίες της λειτουργούν αδιάλειπτα και απρόσκοπτα όπως πάντα, καθώς τα συστήματα και οι ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες της, υποστηρίζουν πλήρως τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας και οι εργαζόμενοι εξυπηρετούν τους συνδρομητές από το σπίτι / εξ αποστάσεως.

Εκτός από τους συνήθεις τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνο, email και φόρμα επικοινωνίας), η Innews παρέχει υποστήριξη πελατών και μέσω Facebook messenger από το Facebook page www.facebook.com/innewsgr. «Η ομάδα της Innews ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την πολυετή εμπιστοσύνη τους και δεσμεύεται ότι πάντα θα φροντίζει να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», καταλήγει η ανακοίνωση.