Στόχος η τόνωση της αγοράς και η σύνδεση με το εξωτερικό

Η ανάπτυξη του SpiN βασίζεται στη δημιουργία έμπιστων δικτύων αρχικά μεταξύ Ελλήνων και σταδιακά μεταξύ Ελλήνων και ξένων κτηματομεσιτών. Σύμφωνα με τους συντελεστές, η αμεσότητα της επικοινωνίας και οι αυτοματοποιήσεις θα βοηθήσουν κάθε μεσιτικό γραφείο να διασταυρώνει ανά πάσα στιγμή το χαρτοφυλάκιο με το πελατολόγιό του, όσο και με τα πελατολόγια και χαρτοφυλάκια των συνεργατών που έχει εντάξει στο δίκτυό του.

Στόχος είναι επίσης μεσιτικά γραφεία από το εξωτερικό να εντάξουν ζήτηση πελατών τους στο SpiN, η οποία αυτόματα θα διασταυρώνεται με την ελληνική προσφορά, δημιουργώντας νέες εμπορικές ευκαιρίες. Η λειτουργία του SpiN είναι απλή και εύκολη, ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης.

«Όραμά μας είναι να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να βοηθήσουμε την αγορά να ξεκολλήσει από τη σημερινή κατάσταση. Μελετήσαμε πρακτικές του εξωτερικού, τις  προσαρμόσαμε και προσθέσαμε καινοτομία. Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια θα αυξήσει τις εγχώριες συναλλαγές, όσο και τις συναλλαγές μεταξύ Ελλήνων πωλητών και ξένων αγοραστών», δήλωσε ο Δημήτρης Μελαχροινός, Διευθύνων Σύμβουλος του Spitogatos.gr.