Η Daikin Ευρώπης παρουσιάζει το Fusion 25, το νέο στρατηγικό της πλάνο ανάπτυξης για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το πλάνο Fusion 25 έχει 3 στρατηγικούς τομείς ανάπτυξης οι οποίοι θα υποστηριχτούν από μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο και είναι οι εξής: ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα μέχρι το 2050, παροχή ολιστικών λύσεων και λύσεων που εξασφαλίζουν υγιεινό αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Η Daikin Ευρώπης, με έδρα στο Βέλγιο, έχει ως πρωταρχικό στόχο να παρέχει ολιστικές λύσεις σε τομείς, όπως η θέρμανση, ο εξαερισμός, ο κλιματισμός και τα συστήματα ψύξης (HVAC-R) σε όλες τις περιοχές που δραστηριοποιείται (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Με προβλεπόμενο κύκλο εργασιών που θα αγγίξει τα 5,7 δισ. ευρώ έως το οικονομικό έτος 2025, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι φιλόδοξος. Στόχος των επενδύσεων είναι η επέκταση των κέντρων R&D στην Ευρώπη, η ανάπτυξη της βιομηχανίας, η αύξηση των πωλήσεων και η εξάπλωση των υπηρεσιών συνολικά, καθώς και η χρηματοδότηση της ψηφιοποίησης του επιχειρηματικού της μοντέλου. Για να υλοποιήσει τα πλάνα της, η εταιρεία στοχεύει να προσλάβει 4.000 υπαλλήλους έως το 2025, φτάνοντας τους 16.000 υπαλλήλους.