Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το 4ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η εκδήλωση για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Το 4ο Plane Pull στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα στην πίστα αεροσκαφών του αεροδρομίου, με τη συμμετοχή 14 ομάδων 20-30 ατόμων, που είχαν ως στόχο η κάθε μία να τραβήξει για 20 ολόκληρα μέτρα ένα Boeing 737- 400 του στόλου της Αir Mediterranean.

Κοινός σκοπός όλων ήταν η συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας. Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, ανέφερε: «Για άλλη μια φορά, το αεροδρόμιό μας εκπροσωπήθηκε από ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και δυνατές ομάδες με το σύνθημα “Τι τραβάμε… για το Χαμόγελο!”. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τους σκοπούς και τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ και 17 χρόνια».