Η αλυσίδα εστιατορίων TGI Fridays αποδίδει, όπως επισημαίνει, ιδιαίτερη σημασία σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων, γεγονός που επισφραγίζεται από την πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005 από την TÜV Hellas (TÜV Nord), για την Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Εστίασης.

Η διαχείριση του συστήματος ISO 22000:2005 εφαρμόζεται σε σύνολο οκτώ καταστημάτων που λειτουργεί η TGI Fridays στην Ελλάδα, για τις διαδικασίες της προετοιμασίας και διάθεσης κρύων, ζεστών γευμάτων & ποτών, εντός των εγκαταστάσεων των καταστημάτων. «Με γεύσεις που έχουν αγαπηθεί από πολλούς Έλληνες, η TGI Fridays επιδιώκει να διασφαλίζει συνεχώς άριστη ποιότητα και γεύση με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή.

Αυτό, αντικατοπτρίζεται μέσα από τις τεχνολογίες και διαδικασίες που αξιοποιεί για να το επιτύχει, όπως η συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών και οι συνεχής έλεγχοι που πραγματοποιούνται κατά την προετοιμασία και διάθεση των τροφίμων», αναφέρει η ανακοίνωση.