Πάνω από 70 opinion leaders τους αναδεικνύουν στη νέα premium έκδοση του Fashion Daily
Σε μία περίοδο που η έννοια του Luxury στην Ελλάδα επαναπροσδιορίζεται, τα πρόσωπα εκείνα που επηρεάζουν και κάνουν disrupt το Industry αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Με αυτόν τον γνώμονα, το Fashion Daily δημιουργεί φέτος για πρώτη φορά το Luxury Shapers, μία νέα premium ανθρωποκεντρική έκδοση, η οποία έρχεται να αναδείξει τους οραματιστές του luxury industry. Στην έκδοση, πάνω από 70 opinion leaders από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του τουρισμού, της φιλοξενίας, της εστίασης, του retail, της ιατρικής, των events, της επικοινωνίας, της αρχιτεκτονικής, των media και της τέχνης επιλέγουν τους «Luxury Shapers», στους οποίους περιλαμβάνονται ονόματα από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του κοσμήματος, της εστίασης, του τουρισμού, των τροφίμων και ποτών, της επικοινωνίας, του κρασιού, των media, της πολιτικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας και του retail. Πλούσιο περιεχόμενο, ιστορίες, άγνωστες πτυχές και λεπτομέρειες από την επιχειρηματική δράση των luxury «ηγετών», από την ίδια την πένα των opinion leaders με γνώση του luxury industry, για πρώτη φορά συγκεντρώνεται σε μία έκδοση.

Η έκδοση θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019. Περισσότερες πληροφορίες: Βασίλης Κουτσαβλής, 210-6617777 (εσωτ. 129), email: [email protected].