Ιδρυτής της ο Ανδρέας Μπόνης

Η PHOCUS (www.phocus.gr) παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων σε εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου. Ιδρυτής της είναι ο Ανδρέας Μπόνης, έμπειρο στέλεχος της αγοράς, που επί σειρά ετών συνεργάζεται με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου. Η ομάδα της PHOCUS αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες – στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ειδικούς συμβούλους σε θέματα πολιτικής και οικονομικών της υγείας, επιστημονικούς συνεργάτες, κειμενογράφους, art directors και digital content managers.

H PHOCUS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως Corporate Communications, Brand Communications, Healthcare Professional & Patient Advocacy, Public & Government Affairs, Market Access, Digital Communications, Research & Data Insights, Creative Design. Ο Ανδρέας Μπόνης, σχολιάζοντας τη δημιουργία της νέας εταιρείας, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η φιλοσοφία της στηρίζεται σε τρεις άξονες: Expertise – Integration – Customization.

Kαι καταλήγει: «Διαθέτουμε ανθρώπους με τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε διαφορετικά γνωστικά πεδία, ώστε να προσφέρουμε το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ η ευέλικτη εσωτερική δομή της εταιρείας μάς επιτρέπει – ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου – να οργανώνουμε την κατάλληλη ομάδα εργασίας βάσει του πεδίου ειδίκευσης των στελεχών μας. Με τον τρόπο αυτό σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα επικοινωνίας προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή, αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους».