Παροχή εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Philips προχώρησε, σε συνεργασία με την Interamerican, στην παροχή δωρεάν εξοπλισμού για την υποστήριξη κλινών ΜΕΘ. Συγκεκριμένα, με στόχο την ενδυνάμωση του εθνικού συστήματος υγείας και την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει στη χώρα μας, οι δύο εταιρείες ανέλαβαν να ενισχύσουν τα νοσοκομεία, παρέχοντας ιατροτεχνολογικό και νοσηλευτικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα, η Interamerican προσέφερε 7 κλίνες ειδικά για ΜΕΘ. Αντίστοιχα, η Philips παρείχε 5 ολοκληρωμένες λύσεις φορητού τηλε-υπερήχου Philips Lumify, με αντίστοιχα tablets, που θα αξιοποιούνται για καρδιολογικό και πνευμονολογικό έλεγχο, αλλά και συγκυριακά για την ανάγκη εκτίμησης περιστατικών σχετικά με την εισαγωγή τους σε ΜΕΘ.

Ο Παναγιώτης Μπαράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Hellas, δήλωσε: «Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται να είμαστε παρόντες σε αυτή τη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε καθημερινά. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας».