Στις 19 Ιανουαρίου 2022, ο κορυφαίος παγκοσμίως Philip Kotler θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό για τις πιο trending έννοιες του marketing. Παράλληλα, μέσα από ένα άκρως ενδιαφέρον live Q&A με top marketers της ελληνικής αγοράς, θα αποκαλύψει όλα τα insights για το μέλλον του κλάδου, ενώ σημαντικά cases θα δείξουν τον δρόμο για την εποχή του Marketing 5.0.

Αντλώντας θεματικές από το νέο του βιβλίο Marketing 5.0: Technology for Humanity, ο Kotler θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ελληνικού κοινού και θα δείξει τον δρόμο για τη νέα εποχή, αναλύοντας τις πιο forward-thinking ιδέες και πρακτικές.

Τεχνολογία και κοινωνία: Πως αλλάζουν το marketing των εταιρειών
Ο ταχύτατος ψηφιακός μετασχηματισμός, αλλά και η ανάγκη για μετεξέλιξη που έχει η ίδια η κοινωνία οδηγούν εταιρείες και brands στο να αλλάξουν την ουσία του marketing και την προσέγγισή τους προς τον καταναλωτή-πελάτη τους.

Η στρατηγική, τα εργαλεία, αλλά και το brand purpose είναι εντελώς διαφορετικά και βαδίζουν ήδη προς τον δρόμο του Marketing 5.0, Technology for Humanity. Όπως αναλύεται και στο ομώνυμο βιβλίο του κορυφαίου παγκοσμίως Philip Kotler, το marketing πλέον είναι ο συνδυασμός φοβερών επιτευγμάτων της τεχνολογίας, η κάλυψη του κενού ανάμεσα στις πέντε γενιές που ζουν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον πλανήτη, αλλά και η ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο.

Περισσότερα για τις πιο trending έννοιες που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου, θα αποκαλύψει ο Philip Kotler, γνωστός και ως ο πατέρας του σύγχρονου marketing, στο πλαίσιο του The Future of Marketing, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου από την Boussias.

Στο ίδιο event, ο Kotler θα συμμετέχει και σε ένα άκρως ενδιαφέρον live Q&A με top marketers της ελληνικής αγοράς και θα χαράξουν μαζί τον δρόμο για την εποχή του Marketing 5.0. στην Ελλάδα.

Technology for Humanity, η νέα εποχή του marketing ξεκινά
Αντλώντας θεματικές από το νέο του βιβλίο Marketing 5.0:Technology for Humanity, ο Kotler θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ελληνικού κοινού και θα αναλύσει τις πιο forward-thinking ιδέες και πρακτικές. AI, CX, IoT, Blockchain, Voice Tech Marketing, Corporate Activism και Transmedia Storytelling είναι μερικές μόνο από αυτές! Πρόκειται για ένα άκρως διαδραστικό event που θα γίνει για μία ακόμη φορά talk of the marketers’ community! Κορυφαία στελέχη από τα σημαντικότερα brands και agencies θα είναι εκεί.

The Greek experts
Δημιουργικά μυαλά, top marketers και έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγοράς θα συνομιλήσουν με τον κορυφαίο thought leader για τη νέα εποχή του marketing και θα διαμορφώσουν μαζί του το μέλλον του κλάδου. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Α. Μαύρος, General Manager, Member of the Board της MRB Hellas, ο Φωκίων Αγγελόπουλος, Vice President, Board Member της Dynamic Integrated Solutions, η Τάνια Γιακουμάκη, General Manager της Curious Ahead και ο Γιώργος Γκριτζάλας, Co-Founder & Strategy Consultant της Adjust. Ενώ σε ένα fireside chat με τις Lacta, Ogilvy και Διοτίμα θα συζητήσουμε για corporate και brand activism, με αφορμή το πιο viral case της χρονιάς.

Ας μάθουμε έως τότε, τι ανυπομονούν να ακούσουν από τον Philip Kotler, αλλά και να μοιραστούν με το κοινό οι Έλληνες συμμετέχοντες στο The Future of Marketing.

Δημήτρης Α. Μαύρος

Tο marketing 5.0 και ο Έλληνας καταναλωτής
Ο Δημήτρης Α. Μαύρος θα συνομιλήσει με τον Philip Kotler, ενώ πριν αλλά και μετά την παρουσία του κορυφαίου marketing leader στο event, θα περιγράψει το πλαίσιο της νέας αυτής εποχής της αγοράς και θα συνδέσει τον Έλληνα καταναλωτή με τα insights και τις σοφίες που θα ακούσουμε από τον ίδιο τον Kotler.

 

Θωμάς Αλεξόπουλος, Senior Brand Manager Chocolate, Greece, Mondelēz International

Η υποχρέωση των μεγάλων brands στην κοινωνία
«Έχει έρθει η ώρα οι μεγάλες μάρκες, αυτές που εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει την προτίμηση και εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ως πολιτιστικά πλέον προϊόντα να έχουν ενεργό και θετικό ρόλο στην κοινωνία. Αυτό απαιτεί να ξεπερνούν την αμιγώς προϊοντική τους υπόσταση, να αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών και να παίρνουν θέση στα βασικά κοινωνικά ζητήματα, με ειλικρίνεια και σε εναρμόνιση με τον σκοπό (brand purpose) που υπηρετούν. Είναι υποχρέωση τους μέσα από την επικοινωνία και τη δράση τους να φροντίζουν η κοινωνία να ευημερεί, να γίνεται καλύτερη και πιο βιώσιμη, φροντίζοντας έτσι παράλληλα και το δικό τους μέλλον. Γι’ αυτό ακριβώς αναμένουμε να μας μιλήσει και ο Kotler, για την ευθύνη των μαρκών απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο ως βασικό συστατικό της νέας εποχής του marketing».

Φωκίων Αγγελόπουλος, Vice President, Board Member, Dynamic Integrated Solutions

Η επανάσταση του ψηφιακού μετασχηματισμού
«Η εκδήλωση “The Future of Marketing” με τον Philip Kotler είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συνδιαλλαγούμε μαζί του για την καταλυτική επιρροή της τεχνολογίας στο marketing. H επιρροή του ίντερνετ, του e-commerce, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έφεραν επανάσταση στον τρόπο που οι marketers σχεδιάζουν και υλοποιούν. Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως τα Advanced Analytics, η Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας, είναι εργαλεία που συμπληρώνουν τον παραδοσιακό τρόπο προσέγγισης και δίνουν την δυνατότητα να προστεθεί μοναδική αξία. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του οργανισμού marketing ολοκληρώνεται με την επιλογή του κατάλληλου, εμπείρου τεχνολογικού συνεργάτη. Η DIS, βραβευμένη ως “Cloud Provider of the Year 2021 by Boussias”, με την εμπειρία της, έχει συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό σημαντικών οργανισμών».

Γιώργος Γκριτζάλας, Co-Founder & Strategy Consultant, Adjust

Dr. Philip Kotler, ένας σύγχρονος «κλασσικός»
«Όσοι παρακολουθούν τον Dr. Philip Kotler όλα αυτά τα χρόνια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δε μπορούν παρά να παρατηρήσουν την επίδραση του Αριστοτέλη. Κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που αναμένουμε με δέος και ανυπομονησία το Future of Marketing. Όχι μόνο για να συνομιλήσουμε μαζί του -ποιος θα το περίμενε ωστόσο ότι θα συνέβαινε αυτό όταν ήταν “κομμάτι της ύλης μας” στα πανεπιστημιακά έδρανα-, αλλά πολύ περισσότερο για να ζήσουμε από κοντά τον πιο σύγχρονο “κλασσικό” του marketing. Μία ευκαιρία να δούμε πώς ο ίδιος ο Dr. Kotler παραμένει επίκαιρος και εξακολουθεί να ερμηνεύει σύγχρονες τεχνικές και όρους με έναν τρόπο κατανοητό, ξεκλειδώνοντας ταυτόχρονα και τεράστιες πόρτες για το μέλλον του ίδιου του marketing».