Συνεργασία με την Glomex ξεκίνησε το protothema.gr, αποκτώντας έτσι πρόσβαση στην ευρεία «δεξαμενή» βίντεο περιεχομένου που προσφέρει, με περισσότερα από 500 νέα βίντεο κάθε μέρα, από τους τομείς της ενημέρωσης, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και του lifestyle.

Η ενεργοποίηση του protothema.gr, όπως επισημαίνει η εταιρεία, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο premium B2B video oικοσύστημα, στο οποίο μετέχουν όλα σχεδόν τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, από την ελεύθερη και συνδρομητική τηλεόραση, καθώς και τα σημαντικότερα online Μέσα της Ελλάδας.

«Η υποδοχή κάθε νέου συνεργάτη στην Glomex μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το protothema.gr, εκ των κορυφαίων Publishers της χώρας. Στην Glomex μετράμε ήδη περισσότερους από 30 παρόχους βίντεο περιεχομένου και 120 websites, που συμπράττουν παράγοντας αμοιβαίο όφελος, και συνεχίζουμε δυναμικά, με όραμα την τόνωση της βίντεο οικονομίας της χώρας», δηλώνει η Κατερίνα Λεβεντογιάννη, Content Strategy & Partnerships Director της Glomex.