Δηλώσεις του Προέδρου της H+K με αφορμή το Delphi Economic Forum
Ο Πρόεδρος της Hill+Knowlton Reputation Strategies, Πέτρος Κωνσταντινίδης συμμετείχε φέτος στο Delphi Economic Forum, διαπιστώνοντας τα ακόλουθα, όπως αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση:

«Χρειαζόμαστε εδώ και τώρα ένα Σύγχρονο Κράτος ώστε μαζί να δημιουργήσουμε την ανάπτυξη. Η Νέα Γενιά περιμένει λύσεις στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου Greece 2020 – 2030. Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος. Το σημερινό οπισθοδρομικό κράτος δεν υποστηρίζει πρωτοβουλίες για ανάπτυξη. Είναι άδικο να λέμε ότι φταίει ο λαός. Σε πολλά κόμματα τα γυαλιά μυωπίας εστιάζουν μόνο αριστερά ή δεξιά με αποτέλεσμα να βλέπουν μόνο το παρελθόν. Εύχομαι μετά το Delphi Forum να πάμε από συζητήσεις σε λύσεις που να εφαρμοσθούν με πλήρη κοινωνική συναίνεση, άσχετα με το ποιος κυβερνά.

Στο ποδόσφαιρο, οι θέσεις των παικτών αριστερά-δεξιά-κέντρο είναι θέμα οργανωτικό. Ο στόχος είναι ένας, η επιτυχία της ομάδας. Ας συνεργασθούν τα κόμματα. Η Ομάδα είναι μία και λέγεται Ελλάδα. Υπάρχουν αξιόλογα στελέχη στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Είναι σε θέση να φέρουν την εξέλιξη και την ανάπτυξη. Να δημιουργήσουν ευκαιρίες και δουλειά για τους νέους στη χώρα που γεννήθηκαν. Ζητούνται νέοι πολιτικοί δοκιμασμένοι Managers. Το μήνυμά μας είναι “Φτιάξτε ένα Σύγχρονο Κράτος. Την ανάπτυξη αφήστε τη στον Ελληνικό Λαό”».