Σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινά το συνέδριο – φεστιβάλ Leading Minds, στο οποίο θα παρευρεθούν προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας, της καινοτομίας, της προσωπικής ανάπτυξης και της υγείας. Το φεστιβάλ ηγεσίας θα πραγματοποιηθεί 12 με 20 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται διαδικτυακά σε ζωντανή ροή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να το παρακολουθήσουν δωρεάν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους με εγγραφή στη σελίδα της διοργάνωσης, είτε να συμμετέχουν διαδραστικά υποβάλλοντας ζωντανά τις ερωτήσεις τους στους ομιλητές.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν πάνω από 300 ομιλητές, κυρίως από την Ελλάδα αλλά και από άλλες 8 χώρες, όπως ο συγγραφέας και δημιουργός του European School of Economics Elio D’ Anna, τα διευθυντικά στελέχη των Ινστιτούτων HeartMath Global, Νοερής Απεικόνισης Νέας Υόρκης και Gestalt Σαν Φρανσίσκο, Howard Martin, Rachel Epstein και Morgan Goodlander, ο κβαντικός φυσικός και κοσμολόγος Μηνάς Καφάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO Τάσος Τζήκας, ο αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου και άλλοι. Κατά τη διάρκεια των 9 ημερών θα διενεργηθούν κι άλλες μικρότερες ημερίδες, ενώ με το πέρας του φεστιβάλ ξεκινούν εκπαιδευτικά προγράμματα σε καθημερινή βάση για ένα μήνα.