Η Stop SA, ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στον εξοπλισµό ατοµικής προστασίας παράγοντας και αντιπροσωπεύοντας προϊόντα όπως είδη ένδυσης, υποδήµατα και άλλα σχετικά προϊόντα, ξεκίνησε τη νέα χρονιά µε πληθώρα digital δραστηριοτήτων.

Οδήγησαν σε +50% στις διαδικτυακές πωλήσεις της εταιρείας.

Η Stop SA, ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στον εξοπλισµό ατοµικής προστασίας παράγοντας και αντιπροσωπεύοντας προϊόντα όπως είδη ένδυσης, υποδήµατα και άλλα σχετικά προϊόντα, ξεκίνησε τη νέα χρονιά µε πληθώρα digital δραστηριοτήτων. Συγκεκριµένα, λάνσαρε νέο e-shop (stop.gr), µε µοντέρνο και mobile friendly σχεδιασµό, νέες δυνατότητες και ανανεωµένες κατηγορίες προϊόντων.

Η Mediacube, µακροχρόνιος και στρατηγικός συνεργάτης της Stop SA για το Digital Marketing µε paid media δραστηριότητες, Social Media Content, Web Analytics και SEO καµπάνιες, σχεδίασε και υλοποίησε το digital plan της εταιρείας. Με performance campaigns σε Google Search & Display, καθώς και σε Facebook και Instagram, η Stop SA κατέγραψε αύξηση 50% στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Λόγω της επιδηµίας του Covid-19, το implementation της πλήρους online και Omnichannel στρατηγικής θα αναπτυχθεί τους επόµενους µήνες, µε awareness, consideration και performance καµπάνιες, προσεγγίζοντας τους καταναλωτές σε διαφορετικά στάδια του κύκλου αγοράς για την µεγιστοποίηση της απόδοσης.