Τη διοργάνωση του ΣΔΕ
Με 5 Aριστεία, τα περισσότερα της βραδιάς, ξεχώρισε ο όμιλος ΟΤΕ στην τελετή απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζόμενων Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος».

Τα έργα που βραβεύτηκαν αναδεικνύουν τη συνεισφορά του ομίλου στις κατηγορίες Καινοτομία, Κοινωνία – Πολιτισμός & Αθλητισμός, Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά, Περιβάλλον και Κοινωνία- Άνθρωπος. Μιλώντας για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, η Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας ομίλου ΟΤΕ, τόνισε: «Στον όμιλο ΟΤΕ πιστεύουμε ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα συνδέεται άρρηκτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη. Όραμά μας είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, με τη δύναμη της τεχνολογίας».

Ο όμιλος ΟΤΕ απέσπασε βραβεία για το Sea Hero Quest, το έργο παροχής δωρεάν ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών (Wi-Fi) στους 20 μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας, την πρωτοβουλία για τη δημιουργία 3 Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και τον εξοπλισμό ιατρικών μονάδων για παιδιά, την πρωτοβουλία της Cosmote για την υποστήριξη των διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και για το εκτεταμένο πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα κτίρια του ομίλου ΟΤΕ.