Το 2018 η εταιρεία ξεπέρασε το όριο του 1 εκατ. επιβατών
Πέντε χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδη, η οποία πραγματοποίησε την παρθενική της πτήση στις 19 Φεβρουαρίου 2014, με το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κίεβο.

Τα πρώτα αεροπλάνα της εταιρείας ήταν 2 τετρακινητήρια AVRO RJ85, 96 θέσεων. Αργότερα, απέκτησε τα δύο πρώτα της Airbus και, 5 χρόνια  μετά, επιχειρεί κυρίως με αεροσκάφη Airbus, επιτυγχάνοντας την ομογενοποίηση του στόλου. Το 2018 εξελίχθηκε σε εξαιρετική χρονιά για την Ellinair, καθώς ξεπέρασε για πρώτη φορά, το όριο του 1 εκατ. επιβατών, ενώ ανοδικά κινήθηκε και το ποσοστό πληρότητας.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ομίλου, Μπόρις Μουζενίδης, τονίζει: «Είναι μεγάλη χαρά οι κόποι και οι προσπάθειες όλων των εργαζόμενων του ομίλου, να ανταμείβονται. Βλέπουμε με χαρά την επέκταση των μεγεθών της Ellinair, η οποία προσφέρει στον ελληνικό τουρισμό και στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό που μας επιλέγει και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συνεχώς περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές».