Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πορεία του ομίλου εξέφρασε ο Οδυσσέας Ντότσικας

Σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή επέτειο, ο Οδυσσέας Ντότσικας, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με αμέριστη προσήλωση στον σκοπό να συνδέουμε αποτελεσματικά brands και καταναλωτές, η Thinkdigital έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε 5 χρόνια σε κορυφαία εταιρεία Digital Media στην Ν.Α. Ευρώπη με ισχυρή παρουσία σε 6 χώρες.

Το 2011 ήταν η χρονιά που ανδρώθηκε η ForestView, η εξειδικευμένη Performance Marketing εταιρεία του ομίλου. Δουλεύουμε όλοι ώστε το 2012 να ευοδωθούν οι υψηλοί στόχοι ανάπτυξης που έχουμε θέσει καθώς και η γεωγραφική επέκταση του Ομίλου». Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος εταιρειών Thinkdigital ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα. Σήμερα μέσω των εταιρειών του Thinkdigital και ForestView έχει παρουσία σε 6 χώρες της Ν.Α. Ευρώπης με δεσπόζουσα θέση στην αγορά των Digital Media και Digital Marketing.

Η Thinkdigital, εταιρεία του ομίλου, είναι μεταξύ άλλων επίσημος αντιπρόσωπος διαφήμισης του Facebook, του MSN, των προϊόντων Windows Live και της πλατφόρμας διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών Mediamind στη Ν.Α. Ευρώπη. Τέλος, η ForestView, είναι εταιρεία Performance και Affiliate Marketing του ομίλου, ιδρύθηκε το 2010 και έχει σημαντική παρουσία στη Ν.Α. Ευρώπη.