Το Τhe Absolut Mural, ο ανοικτός διαγωνισμός δημιουργικότητας της Absolut με θέμα τη διαφορετικότητα, διακρίθηκε με 5 βραβεία συνολικά, στα Ermis Awards και στα Social Media Awards. Εδώ και σαράντα χρόνια, η Absolut, με καμβά τη φιάλη της, συνεργάζεται με καλλιτέχνες παγκοσμίως, για τη δημιουργία έργων τέχνης.

Φέτος, κάλεσε Έλληνες καλλιτέχνες να αποτυπώσουν το δικό τους όραμα για τη διαφορετικότητα, συμπληρώνοντας το mural που σχεδίασε ο street artist Soteur σε κεντρικό τοίχο της Αθήνας. Ανάμεσα στις συμμετοχές, ξεχώρισε εκείνη της Σοφίας Σουβατζόγλου, τελειόφοιτης της Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα mural που δημιουργήθηκε από 2 διαφορετικούς καλλιτέχνες – και μάλιστα με θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς για τη δημιουργία του χρησιμοποιήθηκαν τα 100% οικολογικά χρώματα Airlite, που καθαρίζουν τον αέρα. Όσον αφορά τις βραβεύσεις, η Absolut απέσπασε Bronze βραβείο στην κατηγορία Direct Marketing των φετινών Ermis Awards και 4 βραβεία στα Social Media Awards (1 Gold, 2 Silver και 1 Bronze).