Σε μια εποχή που 6 στους 10 Έλληνες είναι οικονομικά αναλφάβητοι και το 40% αδυνατεί να στηρίξει μια έκτακτη ανάγκη, η online πλατφόρμα Paynest έρχεται να δώσει στους εργαζομένους τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στον μισθό τους όταν το επιθυμούν, φέρνοντας για πρώτη φορά την ευέλικτη μισθοδοσία στην Ελλάδα.

Μόλις ο εργοδότης συνεργαστεί με την Paynest και δημιουργήσει τον λογαριασμό του, η πλατφόρμα είναι άμεσα διαθέσιμη για τους εργαζομένους του. Ενδεικτικά, μέσω του app της Paynest κάθε εργαζόμενος έχει πρόσβαση έως και στο 50% του δεδουλευμένου του μισθού και με το πάτημα ενός κουμπιού, τα χρήματα μεταφέρονται στον λογαριασμό του.

Επιπλέον, όλοι οι εργαζόμενοι έχουν άμεση επικοινωνία με financial coaches και πρόσβαση σε υλικό οικονομικής καθοδήγησης γραμμένο σε απλή γλώσσα. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τις προκαταβολές μισθών, να προσελκύουν στην ομάδα τους ταλέντα, να ενισχύουν την εταιρική εικόνα και το employer branding τους.

«Η Paynest φέρνει καινοτόμα εργασιακά προνόμια που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων», τονίζει η Χριστίνα Τζερεμέ, Head of Business Development. H Paynest λειτουργεί ήδη σε Ελλάδα και Πορτογαλία, με στόχος να εξαπλωθεί σε νέες χώρες και να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες.