Εκεί βρέθηκαν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και φορέων, οι οποίοι παράθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με την αειφόρο ηγεσία και συμμετείχαν στο διάλογο που πραγματοποιήθηκε. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος της EuroCharity, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκδοτική προσπάθεια της EuroCharity από το 2007 μέχρι σήμερα και στη σημασία της φετινής έκδοσης η οποία έχει θέμα την αειφόρο ηγεσία. Ακολούθησε ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της EuroCharity, ο οποίος παρουσίασε αποσπάσματα του λευκώματος και αναφέρθηκε σε παγκόσμιες έρευνες και στοιχεία που πλαισιώνουν την έκδοση.

ΟΤΕ BUSINESS CLOUD.
Ο ΟΤΕ εμπλουτίζει το portfolio των τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών του με το ΟΤΕ Business Cloud. Στις υφιστάμενες συναφείς υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν νέες, συνθέτοντας με τον τρόπο αυτό μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη Cloud λύση για τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων. Το νέο OTE Business Cloud εισάγει νέες υπηρεσίες που αφορούν κυρίως σε Ιnfrastructure-as-a-service, υπηρεσίες παροχής υπολογιστικής ισχύος και Communication-as-a-service, υπηρεσίες παροχής υποδομών συνεργασίας.

TURKISH AIRLINES – ΚΥΠΕΛΛΟ GOLF.
Η Turkish Airlines βρέθηκε ως χορηγός στο 13ο Κυπέλλο Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας, που διοργανώθηκε στο Costa Navarino, ενισχύοντας ενέργειες που έχουν ως σκοπό τους την περαιτέρω  σύσφιξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, με το Κύπελλο Φιλίας να λαμβάνει χώρα στις 22 Ιουνίου και με τα «Challenge Cup», «Big is not enough» και «Farewell Cup» στις 23 Ιουνίου.