Εκτός εταιρείας οι Κατερίνα Σάββα και Γεωργία Σκλήβα

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ήδη έχουν παραιτηθεί επίσης η Γενική Διευθύντρια Κατερίνα Σάββα και η Οικονομική Διευθύντρια Γεωργία Σκλήβα. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατή η απευθείας επικοινωνία με τα προαναφερόμενα πρόσωπα.

Η πολυσυζητημένη αίτηση της εταιρείας για υπαγωγή της στο άρθρο 99, φαίνεται πως δεν έχει ακόμη κατατεθεί, κάτι που όμως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Τις εξελίξεις στην Leo Burnett θα σχεδιάσει ο όμιλος Publicis Groupe στον οποίο ανήκει η Leo Burnett, κλιμάκιο του οποίου βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί μελλοντικά για την Leo Burnett στον τομέα του digital, κάτι που είχε ήδη ανακοινωθεί από την εταιρεία στις αρχές της χρονιάς, ενώ πιθανό θεωρείται να δρομολογηθεί συγχώνευση με την Publicis που ανήκει επίσης στον ίδιο πολυεθνικό όμιλο. Εκεί βέβαια θα πρέπει να λυθούν τα ζητήματα μετακίνησης των μεγάλων λογαριασμών που η Leo Burnett έχει στο χαρτοφυλάκιό της, ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος και της στάσης που θα κρατήσουν οι ίδιοι οι διαφημιζόμενοι.