Μέχρι και την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους οι 50+ εταιρείες που θα διεκδικήσουν φέτος τη διάκριση στα PEAK Awards. Η αξιολόγηση θα γίνει από τον Πάνο Μπάσιο, Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, και τα υπόλοιπα 43 υψηλόβαθμα στελέχη που την απαρτίζουν, ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Όπως δηλώνει ο Π. Μπάσιος, «η πρόσφατη περίοδος της πανδημίας του κορωνοϊού λειτούργησε ως καταλύτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της πλειονότητας των εταιρειών. Στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας, το performance marketing αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα και “εργαλείο” για την επίτευξη της πολυεπίπεδης μεγιστοποίησης της επιχειρηματικής απόδοσης μιας εταιρείας.

Tα PEAK Awards, με την υποστήριξη της Google, αποτελούν έναν καθιερωμένο πλέον θεσμό κύρους και επιβράβευσης των προσπαθειών που γίνονται στον χώρο του performance marketing». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει πού θα καταλήξουν φέτος τα μεγάλα βραβεία, Performance Agency of the Year και Performance Brand of the Year. Ως Agency της Χρονιάς έχουν διακριθεί η Relevance Digital Agency το 2020 και το 2019 και η iProspect το 2018 και το 2017. Αντίστοιχα, ως Brand της Χρονιάς έχουν τιμηθεί η Beat το 2020, οι Agnotis και Eurobank το 2019, η Τράπεζα Πειραιώς το 2018 και η Eurobank το 2017. Περισσότερες πληροφορίες στο www.peakawards.gr.