Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τον κύκλο εργασιών της για το α’ εξάμηνο 2023, ο οποίος παρουσιάζει μείωση κατά 4%, με τις πωλήσεις να διαμορφώνονται σε 32,2 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τη συνεισφορά των τεσσάρων τομέων δραστηριότητας στα συνολικά μεγέθη, επισημαίνεται ότι το 24% των εσόδων προέρχεται από πωλήσεις επωνύμων προϊόντων της Παπουτσάνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το 21% από πωλήσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, το 39% από παραγωγές προϊόντων για τρίτους και το 16% από βιομηχανικές πωλήσεις ειδικών σαπωνομαζών.

Ο Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης, σχολίασε: «Επενδύουμε συνεχώς σε νέα, ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και στην εξαγωγική μας δραστηριότητα, συνεχίζοντας, παρά τις προκλήσεις, το αναπτυξιακό μας πλάνο και ενισχύοντας τις θετικές προοπτικές και για τους τέσσερις τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία. Παράλληλα, έχοντας πρακτικά ολοκληρώσει το εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα της τελευταίας τριετίας, είμαστε σε θέση να εξετάσουμε και διεκδικήσουμε με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας νέα projects».