Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Με τη συμμετοχή 9.000 παιδιών και 16.000 γονέων-συνοδών πραγματοποιήθηκαν τα δέκα φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ σε πόλεις της Ελλάδας.

Από τον Ιανουάριο στο Ηράκλειο της Κρήτης έως την Κυριακή 11 Ιουνίου στην Καλλιθέα, o ΟΠΑΠ με τη συμμετοχή των 125 Αθλητικών Ακαδημιών του Προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες, μοιράστηκε τη χαρά του αθλητισμού σε Πάτρα, Άργος, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ξάνθη και Βόλο. Η δέκατη γιορτή του αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Οι μικροί αθλητές πήραν μέρος σε παραολυμπιακά και ολυμπιακά αθλήματα, διαδραστικά παιχνίδια άθλησης και ενυδάτωσης, καθώς και παιχνίδια ποδοσφαίρου χωρίς σκορ και βαθμολογία. Επίσης, συμμετείχαν ενεργά σε δραστηριότητες, έπαιξαν σκάκι και βόλεϊ καθιστών και έκαναν ατομική και ομαδική φωτογράφιση. Παράλληλα, γονείς και συνοδοί συμμετείχαν σε διαδραστικά σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών. Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.