Το RG Connect19, το 6ο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού Reload Greece, θα φέρει κοντά τη διεθνή κοινότητα επιχειρηματιών, επενδυτών, ακαδημαϊκών, φορέων χάραξης πολιτικής, επαγγελματιών και δημοσιογράφων προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της επιχειρηματικότητας, τις επενδύσεις και την καινοτομία στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας παραδείγματα από άλλες χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.
Με τίτλο «Greece Open for Business- Η Ελλάδα ανοιχτή στην επιχειρηματική δραστηριότητα», το φετινό συνέδριο θα τρέξει με τρία ταυτόχρονα δρώμενα «Connect, Learn και Inspire», παρουσιάζοντας ομιλίες που εμπνέουν, πρακτικά σεμινάρια και ευκαιρίες για δικτύωση. Το μονοήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στα γραφεία της εταιρείας Allen & Overy LLP στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το London Business School, το London School of Economics και το Κέντρο South East European Studies (SEESOX) του University of Oxford.
Το RG Connect19 θα φιλοξενήσει πάνω από 40 διεθνείς ομιλητές και πάνω 10 startup εταιρείες από το δίκτυο του Reload Greece. Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, και οι Ανδρέας Σταυρόπουλος (Threshold VC), Φίλιππα Μιχάλη (Allianz Greece), Ιωάννης Κωνσταντινίδης (Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας), Λιάνα Γούτα (Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια), Δρ. Νικόλαος Μαυρίδης (Interactive Robots and Media Lab).