Με ξεναγήσεις στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο του αποστακτηρίου, το μουσείο της Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, στο Πλωμάρι, με όνομα «Ο Κόσμος του Ούζου», υποδέχτηκε τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο πάνω από 3.000 επισκέπτες, αριθμό-ρεκόρ για το μουσείο, όπως τον χαρακτηρίζει η εταιρεία.

Επίσης, αναφέρει ότι περισσότεροι από 50% των επισκεπτών προήλθαν από χώρες του εξωτερικού, όπως Γερμανία, Ολλανδία, Ισραήλ, ΗΠΑ Τουρκία, κ.ά. Επιπλέον, μεταξύ των επισκεπτών, βρίσκονταν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και YouTubers, οι οποίοι πραγματοποίησαν αφιερώματα τόσο για τη Λέσβο, όσο και για το Πλωμάρι.

Το μουσείο προφέρει στους επισκέπτες «ένα ταξίδι αισθήσεων στην παράδοση, με συνοδοιπόρο αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα κατά τη διάρκεια της απόσταξης, όπως παλιοί άμβυκες, δοχεία συλλογής αποστάγματος, ταπωτικά και μηχανήματα επικόλλησης», σημειώνεται. Επιπρόσθετα, το 2022, απέκτησε το βραβείο Travellers’ Choice 2022 του Tripadvisor και βρέθηκε στο Ισραήλ, μέσω του site «Virtual Tour: Dejavu», στα πλαίσια αφιερώματος για τη Λέσβο.