Στο online συνέδριο «eCommerce in the Corona Era: Impact, Challenges and Opportunities».

Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε ο GRECA για το ηλεκτρονικό εμπόριο, 92% των συμμετεχόντων παραδέχτηκε ότι έχει επηρεαστεί από την πανδημία. Η αγορά επιζητά λύσεις για να ξεπεράσει την κρίση και να ανακάμψει. Στο πλαίσιο αυτό, το συνέδριο “eCommerce in the Corona Era: Impact, Challenges and Opportunities”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί online στις 14 Μαΐου, θα υποδεχτεί επί σκηνής 5 έμπειρα στελέχη του χώρου για να μοιραστούν διδάγματα και πρακτικές.

Συγκεκριμένα, στο panel discussion θα λάβουν μέρος οι Γιάννης Γεωργιάδης (Marketing Manager, Yoleni’s), Διονύσης Ζήβας (CEO, MyMarket.gr), Μάκης Θέμελης (Head of eCommerce, Digital Marketing, CRM & Loyalty, Public & MediaMarkt), Ειρήνη Σαχά (Ιδρύτρια & CEO, Acrossmedia241) και Φωτεινή Σκαπινάκη (Commercial Manager, logika). Όλοι τους θα αναφερθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ηλεκτρονικό επιχειρείν σήμερα και θα μοιραστούν προτάσεις και λύσεις για το πώς θα καταφέρει ο κλάδος να διαχειριστεί και να κεφαλαιοποιήσει τα νέα δεδομένα.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν επίσης ως keynote ομιλητές η Talia Wolf (Founder & Chief Optimizer, GetUplift) και o Daniel Gebler, CTO του Picnic, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου online super market στην Ευρώπη, ενώ η Κατερίνα Φραϊδάκη (Πρόεδρος, GRECA) θα παρουσιάσει την εικόνα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για πληροφορίες, www.ecommercevirtual.gr.