Όπως είπε «αυτή η χρονιά θα είναι η πιο σημαντική στην ιστορία της εταιρίας, σε λανσαρίσματα προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας προκειμένου να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους». Απευθυνόμενος σε περίπου 16.000 σύνεδρους από όλο τον κόσμο, ο Kurt DelBene, Πρόεδρος του τμήματος Microsoft Office, ανακοίνωσε ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν σήμερα το Microsoft Office, σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό είχε το Office 2010, η πιο δημοφιλής έκδοση στην ιστορία του Office, καθώς σήμερα πωλείται ένα Office 2010 στον κόσμο, ανά δευτερόλεπτο.

OTE TV-ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
Ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια προσφέρει ο ΟΤΕ TV με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand που διατίθεται και μέσω δορυφόρου. Οι συνδρομητές της δορυφορικής υπηρεσίας μπορούν να νοικιάσουν πρεμιέρες ταινιών και να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση δημοφιλή blockbusters και παραγωγές μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο και σε high definition.

CARGLASS-CSR
Η Carglass συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή ειδικών τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες ιδιωτικών επιχειρήσεων. Η εταιρεία παρέχει 10% έκπτωση σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου σε όλους τους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε οποιοδήποτε εταιρικό κατάστημα Carglass πανελλαδικά.