Το WPP και η commerce πλατφόρμα Shopify αποκάλυψαν την παγκόσμια συνεργασία στην οποία προχωρούν, μέσω της οποίας οι εταιρείες θα μοιράζονται insights και θα δημιουργούν από κοινού προϊόντα με τα οποία θα βοηθούν τους πελάτες τους να αυξάνουν ταχύτερα τις commerce λειτουργίες τους και, ενδεχομένως, να προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες.

Η κύρια ιδέα για τις εταιρείες είναι να βοηθούν τους πελάτες να συμβαδίσουν με την ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλες τις πλατφόρμες και με τις αλλαγές των καταναλωτικών συνηθειών.

Η συνεργασία αφορά σε βελτιώσεις των υποδομών commerce για τους πελάτες και σε στοχευμένες custom λύσεις σε τομείς όπως CPG, υγεία και wellness και μόδα. Οι εταιρείες έχουν, επίσης, σκοπό να εφαρμόσουν σε παγκόσμιο επίπεδο για τους εργαζομένους του WPP, προγράμματα training και certification με στόχο να πιστοποιήσουν 300 Shopify specialists σε όλο το δίκτυο του WPP τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας.

Οι εταίροι σημείωσαν ότι το WPP και το εξειδικευμένο agency Diff του Shopify θα συμμετάσχουν, επίσης, στο πρόγραμμα του δεύτερου με τίτλο «Operation Hope», το οποίο στοχεύει να ξεκινήσει, να αναπτύξει και να κλιμακώσει ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις μαύρων ιδιοκτητών στις ΗΠΑ έως το 2030.

(Πηγή: MediaPost)