Διοργανώνεται τριήμερη διεθνής συνάντηση
Τα 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συμπληρώνει φέτος ο ευρωπαϊκός όμιλος Expert και το γιορτάζει με μια τριήμερη διεθνή συνάντηση στην Αθήνα.

Με αυτή την αφορμή, την Τρίτη 30 Μαΐου, διοργανώθηκε Συνέντευξη Τύπου με θέμα «50 χρόνια Expert στην Ευρώπη-3 χρόνια Expert στην Ελλάδα». Με περισσότερα από 3.600 καταστήματα, σε 20 χώρες της ΕΕ ο όμιλος αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο για τη διάθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών. Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γραμμένος, Πρόεδρος της Expert Ελλάδος, «θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι η διεθνής “οικογένεια” της Expert επέλεξε την Αθήνα ως τόπο συνάντησης για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της.

Από το 2014, τα Expert έχουν δημιουργήσει και στην Ελλάδα μία από τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες εμπορίας και πώλησης ηλεκτρικών ειδών, ενσωματώνοντας τη στρατηγική του ομίλου για άριστη εξυπηρέτηση στο σημείο πώλησης. Πρέπει να πω ότι η ανταπόκριση των καταναλωτών, παρά την εξαιρετικά δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, δικαιώνει απόλυτα την επιλογή μας». Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η Expert Hellas δημιούργησε και e-shop.