Σε διοικητικές αλλαγές προχωρά η εταιρεία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, με βάση την από 22/05/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπούρας, σήμερα Εμπορικός Διευθυντής του ομίλου και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα οριστεί την 12/06/2023 ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) και θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διοίκηση του ομίλου, καθώς και τη στρατηγική του που περιλαμβάνει τη διοίκηση των θυγατρικών, τη Διεύθυνση Marketing, την Οικονομική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καθώς και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, αναφερόμενος στον Κυριάκο Σαράντη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Κώστας Ροζακέας αναλαμβάνει καθήκοντα Group Strategic Advisor από την 12/06/2023, επίσης αναφερόμενος στον Κυριάκο Σαράντη. Ο Κ. Ροζακέας είναι μέλος του ομίλου από το 1995 και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής και προόδου του ομίλου ως Οικονομικός Διευθυντής. Από τη νέα του θέση, θα συνδράμει στη στρατηγική καθοδήγηση του ομίλου.

Ο Χρήστος Βάρσος αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer), αντικαθιστώντας τον Κώστα Ροζακέα. Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Partner στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς CFOs για Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη.