Τη σημασία της δεδομένης χρονικής στιγμής για την επιβράβευση των επαγγελματιών του event industry υπογραμμίζει σε δήλωσή της η Ειρήνη Τόλη, Πρόεδρος του HAPCO & DES και Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Event Awards 2021.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Είναι πάντα σημαντική η στιγμή που τιμάμε αυτούς που δραστηριοποιούνται στο event industry. Πολύ περισσότερο φέτος, που οι επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων, τα δύο αυτά χρόνια, βρέθηκαν και βρίσκονται αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση και καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλαπλά μέτωπα, τόσο σε επίπεδο βιωσιμότητας, διαχείρισης της οικονομικής ζημιάς και απώλειας σημαντικών διοργανώσεων, αλλά και σε αυτό της εμψύχωσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κλάδος μας κλήθηκε, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να αναπτύξει μία νέα πραγματικότητα, αυτήν των διαδικτυακών συνεδρίων και εκδηλώσεων, που ξετυλίχθηκε με γοργούς ρυθμούς, μεταμορφώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το αντικείμενο του επαγγέλματος. Και οι άνθρωποι που το κατάφεραν πρέπει να μας δείξουν τη δουλειά τους και εμείς πρέπει, με την σειρά μας, να τους επιβραβεύσουμε.

Όραμα μας είναι η διοργάνωση των Event Awards να ενώσει, να εμπνεύσει, να συμβάλει, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επιστρέψουμε το συντομότερο στην κανονικότητα, καθώς τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μαγεία και ενέργεια των F2F εκδηλώσεων και το networking των συμμετεχόντων». Τα Event Awards 2021 θα δέχονται υποψηφιότητες μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου (www.eventawards.gr).