Κόμβος επικοινωνίας και ενημέρωσης, στα πεδία της οικονομίας, της παραγωγής, της ανάπτυξης, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης, της έρευνας, του πολιτισμού, του αθλητισμού.

Με εφαλτήριο την Κρήτη και με πανελλήνιο κοινό
Η κρίση είναι μήτρα ευκαιριών. Έτσι τον Ιούνιο του 2010, στην κρίσιμη καμπή της μεγάλης οικονομικής περιπέτειας που βρισκόταν η Ελλάδα, δημιουργήθηκε το CRETALIVE. Ήταν ένα μεγάλο και φιλόδοξο στοίχημα νέων ανθρώπων σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες για τον τόπο μας. Στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις τόλμησαν. Αξιολογώντας τα δεδομένα, διέβλεψαν τις εξελίξεις στον χώρο της ενημέρωσης και της ψηφιακής εποχής και έκαναν το αποφασιστικό βήμα.

Δυναμική και ανοδική πορεία
Με όπλα τη γνώση, την εμπειρία και τη σκληρή δουλειά, έδωσαν στο CRETALIVE ξεχωριστή υπόσταση και εμβέλεια. Το κατέστησαν το μεγαλύτερο περιφερειακό ενημερωτικό portal στην Ελλάδα. Εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές σελίδων. Περισσότεροι από πενήντα συνεργάτες, που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, τις γνώσεις, το ήθος και την αξιοπιστία τους. Πελατολόγιο που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας. Συνεργασία με σημαντικές πλατφόρμες του εξωτερικού! Όλα βέβαια υπήρξαν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και συνεχούς αναζήτησης, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα, ειδικά στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Η συνεχής ανοδική πορεία του CRETALIVE οφείλεται στη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με το πολυάριθμο κοινό του. Απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κοινωνικές ομάδες, διατηρεί το προβάδισμα στην ενημέρωση εντός και εκτός Κρήτης. Το CRETALIVE αποτελεί τη ναυαρχίδα του Ομίλου «Onmedia Digital», στον οποίο περιλαμβάνονται το αθλητικό site Capitano, το web radio Live talks και η εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών Mind.
ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ: Αξιοπιστία, εγκυρότητα, πλουραλισμός.
ΑΡΧΗ ΜΑΣ: Ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Από την Περιφέρεια στο Κέντρο
Το CRETALIVE άλλαξε το τοπίο της ενημέρωσης, αρχής γενομένης από την τοπική πραγματικότητα. Κατάφερε να γίνει «συνείδηση» στο ολοένα και αυξανόμενο αναγνωστικό του κοινό. Η ηγετική του θέση στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης επιβεβαιώνεται και από τις συνεχείς βραβεύσεις του σε πανελλαδικό επίπεδο. «Αντανακλάται» δε και στην ικανοποίηση των πελατών, η οποία ανέρχεται στο 70%, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις ποιοτικού ελέγχου NPS. Ταυτόχρονα, απ’ αυτούς το 94% ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, το CRETALIVE δεν επαναπαύεται και δεν εφησυχάζει. Παραμένοντας σταθερό στις αξίες του, επενδύει στην εξέλιξη και στην καινοτομία. Αναζητά συνεχώς και σχεδιάζει μεγαλύτερα εγχειρήματα, ιδιαίτερα τώρα που η πανδημία έστρεψε τους πολίτες στις ψηφιακές μορφές ενημέρωσης. Απώτερος σκοπός και μεγάλη πρόκληση, την επόμενη πενταετία να βρίσκεται στα δέκα μεγαλύτερα Digital Media Groups στην Ελλάδα. Και τούτο παρέχοντας πολύπλευρη ενημέρωση και ενισχύοντας την επικοινωνία των εταιρειών με τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου.

Το διαδίκτυο σήμερα είναι μέρος, αλλά και εργαλείο της καθημερινότητας. Κάτι που πριν από είκοσι χρόνια θα αποτελούσε επιστημονική φαντασία. Η πληροφορία ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα από όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης και φτάνει παντού, ακόμη και στο μικρότερο χωριό. Το γεγονός αυτό αλλάζει την οπτική και τη θεώρηση των πραγμάτων. Μας καλεί να αφήσουμε την «τοπικότητα» και να λειτουργήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, εμείς δεν ξεχνάμε την αφετηρία μας, την Κρήτη. Στόχος μας να αναδείξουμε το πανέμορφο νησί μας. Να ενισχύσουμε τις αναπτυξιακές δυνατότητές του.