Για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness - Digital Training για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή, η Cosmote δημιούργησε σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, ώστε ακόμη περισσότεροι επαγγελματίες να γνωρίσουν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Μέσα από τα 12 επεισόδια του #GrowYourBusiness Digital Training – The Series, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες έμπειρων εισηγητών σε θέματα digital εργαλείων, social media και e-commerce και να μάθουν πώς να αξιοποιούν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και τις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών. Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα στο growyourbusiness.gr, ενώ σταδιακά θα διατεθούν και τα υπόλοιπα.

Τον τελευταίο χρόνο, το #GrowYouBusiness – Digital Training, που υλοποιήθηκε από την Cosmote σε συνεργασία με την OTE Academy, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Η Cosmote προγραμματίζει νέες δράσεις και υπηρεσίες στο επόμενο διάστημα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσα από την τεχνολογία.