Η τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία των αδελφών Γιαννίτση συνεχίζει να αναπτύσσεται, με το μπαράζ των επενδύσεων να συνεχίζεται με 2 νέους υποσταθμούς γάλακτος, στη Λειβαδιά και στη Τρίπολη.

Τη χρονιά που πέρασε, η Όμηρος πραγματοποίησε επενδύσεις της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ, με το 2ο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ελλάδα, 8.500τμ να ξεκινάει την παραγωγή νέων προϊόντων για την εταιρεία όπως το ψητό τυρί «Grill the Greek» το οποίο έχει ήδη βραβευτεί στα International Taste Awards, ενώ δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας που αύξησαν το µόνιµο προσωπικό της εταιρείας κατά 35%.

Επίσης έχει προγραμματιστεί επέκταση και αναβάθμιση του 1ου εργοστασίου στα Τρίκαλα η οποία ξεκινάει στο τέλος του έτους. Εξάγοντας τυροκομικά προϊόντα σε πάνω από 30 χώρες, η Όμηρος τώρα στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής και στον διπλασιασµό των εξαγωγών, καθώς και την ανάπτυξη και το λανσάρισµα νέων τυροκοµικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, στόχος της για το 2022 είναι οι εξαγωγές να κυμανθούν στα επίπεδα των 60 εκατ. ευρώ.