Δεκάδες διακρίσεις για τα top προϊόντα φαρμακείου και τις εταιρείες τους

Τα Best in Pharmacy Awards 2020 ανέδειξαν χθες βράδυ τα κορυφαία προϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του φαρμακείου. Στελέχη από τη βιομηχανία των φαρμάκων, των καλλυντικών, των διαφημιστικών εταιρειών, αλλά και φαρμακοποιοί τίμησαν με την παρουσία τους το ειδικό event που πραγματοποιήθηκε, όπου οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους και φωτογραφήθηκαν, ενώ ανακοινώθηκαν και οι Top διακρίσεις της χρονιάς.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρόνια από τον Φαρμακευτικό Κόσμο της Boussias Communications. Βραβεύτηκαν οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες Marketing, καινοτομίας, συσκευασίας, πωλήσεων, εκπαίδευσης, πράσινης επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη του χώρου στην Ελλάδα.

Απονεμήθηκαν Platinum, Gold, Silver και Bronze βραβεία, ενώ κορυφαία εταιρεία αναδείχθηκε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, που απέσπασε 6 διακρίσεις στις επιμέρους κατηγορίες των βραβείων, δύο από τα οποία ήταν Platinum. Τον τίτλο του Pharmacy Brand of the Year απέσπασε η εταιρεία Fito+, λαμβάνοντας πέντε βραβεία, δύο εκ των οποίων Χρυσά. Τη διοργάνωση των βραβείων υποστήριξε ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και η Ecofarm.