Η Όλυμπος διακρίθηκε στον διαγωνισμό των Ηealthy Food Awards, με την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στη νέα κατηγορία στραγγιστών γιαουρτιών Όλυμπος Protein με 0% λιπαρά.

Η Όλυμπος, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα με περισσότερη πρωτεΐνη, δημιούργησε μια νέα σειρά με στραγγιστό γιαούρτι, σε γεύση κλασική αλλά με δυο συνδυασμούς φρούτων, φράουλα και μύρτιλο.

Το Όλυμπος Protein στραγγιστό γιαούρτι 0%, παράγεται από 100% ελληνικό γάλα και περιέχει 20g πρωτεΐνης ανά κύπελλο.