Από αυτήν ξεκινούν όλες οι αυθεντικές στιγμές της παρέας και σε αυτήν καταλήγουν. Και αυτό, γιατί, η FIX Hellas δε συμβολίζει μόνο την παράδοση, συμβολίζει και τη «συνέχεια»… αντιστοιχεί σε μια γνήσια ελληνική σταθερά, που ανέκαθεν ένωνε και συνεχίζει να ενώνει τις γενιές των ανθρώπων, αποτελώντας την «ψυχή» της ελληνικής παρέας. Η διαχρονικότητα της FIX Hellas επιβεβαιώνεται και από τις αξίες και τα χαρακτηριστικά που κουβαλάει στο DNA της αυτή η μάρκα: αυθεντικότητα, αμεσότητα, απλότητα, αυθορμητισμό, γέλιο, κέφι, μουσική, πάθος, ψυχή, αφορμή για μάζωξη, διάθεση για γιορτή… Και όλες αυτές οι αξίες εκφράζονται μέσα από τη διαχρονικότητα της μουσικής του Στέλιου Καζαντζίδη. Η FIX Hellas, λοιπόν, αποτελώντας το «αρχέτυπο» της ελληνικής μπίρας, έρχεται και συναντά σε αυτήν την ταινία ένα αντίστοιχο «αρχέτυπο» της ελληνικής μουσικής.

Η FIX που παραμένει διαχρονική, αλλά και επίκαιρη
Μέσα από τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια – αλλά και την τελευταία 5ετία – η FIX Hellas παραμένει τόσο διαχρονική, αλλά παράλληλα και τόσο επίκαιρη, αγγίζοντας και εμπνέοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι μεγαλύτεροι έχουν τις αναμνήσεις και οι νεότεροι βιώνουν τις αξίες για τις οποίες είχαν ακούσει, έχοντας τη δυνατότητα πλέον να την απολαμβάνουν και οι ίδιοι. Η FIX είναι η μπίρα που γεφυρώνει διαφορετικές γενιές, που ενώνει ανθρώπους ακόμη και με διαφορετικές προσλαμβάνουσες, αποτελώντας η ίδια το σταθερό, διαχρονικό και γνήσιο στοιχείο σε κάθε παρέα.

To νέο τηλεοπτικό σποτ
Στo νέο τηλεοπτικό, τρεις διαφορετικές γενιές τραγουδιστών ενώνονται σε ένα τραπέζι και εξυμνούν τη διαχρονική αξία της FIX και του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μάνος Πυροβολάκης – καλλιτέχνες που ο καθένας εκπροσωπεί διαφορετική μουσική κουλτούρα και διαφορετική γενιά -, γίνονται μια παρέα και τραγουδούν τον «Γυάλινο Κόσμο» – τραγούδι διαχρονικό, αλλά εξίσου επίκαιρο. Το σήμερα ενώνεται με το χθες και όλοι μαζί τραγουδούν για το αύριο.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Καβούρι, Αττικής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Εταιρεία Παραγωγής:
Magikon
Σκηνοθέτης:
Γιώργος Κοργιανίτης

Διαφημιστική Εταιρεία:
Lowe Athens
Creative Director:
Αντώνης Γαλαίος
Copywriter:
Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Υπεύθυνη παραγωγής:
Μαρία Φύτρου
Account Director:
Αλεξάνδρα Παναγιωτάτου
Account Supervisor:
Κρήσια Μπατζόγλου

Διαφημιζόμενος:
Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε.