Σε διοργάνωση της Nivea
Την Παρασκευή 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός Young Business Talents 2017-2018, σε διοργάνωση της Nivea.

Για ακόμα μια χρονιά, το κλειστό γυμναστήριο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος Pierce College «γέμισε» με μαθητές και καθηγητές, οι οποίοι τίμησαν με την συμμετοχή τους τον καινοτόμο διαγωνισμό Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας, που στόχο έχει να προσφέρει σε μαθητές Λυκείων την ευκαιρία να διαχειριστούν τη δική τους εικονική εταιρεία. Η ομάδα «Bellatrix» από το Pierce στέφθηκε νικήτρια, ξεχωρίζοντας από 75 «ομάδες – εταιρείες», διεκδικώντας μια θέση στον επικείμενο ευρωπαϊκό τελικό.

Ο φετινός διαγωνισμός κατάφερε να σπάσει το περσινό ρεκόρ συμμετοχών, αγγίζοντας τους 2.144 μαθητές από όλη την Ελλάδα. Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της Beiersdorf Hellas, ανέφερε: «Για 5η συνεχή χρονιά η Nivea γίνεται “κομμάτι” του καινοτόμου διαγωνισμού Young Business Talents, ενός διαγωνισμού που προωθεί την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τις ιδέες των νέων ανθρώπων. Οι νέοι μας κάθε χρόνο δίνουν δυναμικό παρών στην ενέργεια αυτή αγκαλιάζοντάς τον θεσμό με ενθουσιασμό κάτι που μας κάνει όλους εμάς στη Nivea να είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της δράσης αυτής».