Περίπου 2.900 συνεργάτες αντιπροσώπων από 41 ευρωπαϊκές χώρες συγκέντρωσε η Kia στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριό της, για να παρουσιάσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Σε ένα VIP περιβάλλον, στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι νέες προσθήκες μοντέλων στη γκάμα της μάρκας και οι βασικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η Kia συνεχίζει την εξέλιξή της σε κορυφαίο πάροχο λύσεων βιώσιμης κινητικότητας, όπως επισημαίνεται.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Kia, μεταξύ των οποίων ο Ho Sung Song, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia και ο Marc Hedrich, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Europe. Με κεντρικό σλόγκαν «It’s #OurMove», στο Συνέδριο συμπεριλήφθηκε η εστίαση στους θεμελιώδεις πυλώνες: Momentum, Opportunitιes, Vision και Experience.

H διήμερη συνάντηση στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε με το Πανελλαδικό Συνέδριο του Δικτύου των Επίσημων Εμπόρων της Kia Hellas και με την απονομή των Kia Hellas Business Awards 2023, στα οποία ξεχώρισαν οι Γαβριηλίδης ΕΠΕ (Βέροια) ως Κορυφαίος Συνεργάτης Sales και Σ. Τσάπαλος ΑΕ (Αθήνα) ως Κορυφαίος Συνεργάτης After Sales.