Το Gazzetta, σε συνεργασία με την Initiative για λογαριασμό του AXE και την HFP - PES Greece (Hellenic Federation οf PES), κοινότητα παικτών του Pro Evolution Soccer, διοργάνωσαν το Gazzetta Cup.

Σε συνεργασία με την Initiative.

Το Gazzetta, σε συνεργασία με την Initiative για λογαριασμό του AXE και την HFP – PES Greece (Hellenic Federation οf PES), κοινότητα παικτών του Pro Evolution Soccer, διοργάνωσαν το Gazzetta Cup. Σε ένα 10VS10 τουρνουά, στις 11-12 Απριλίου, gamers διαγωνίστηκαν με τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και διεκδίκησαν τον μεγάλο τίτλο.

Όπως επισημαίνει, σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, το Gazzetta βρήκε τρόπο να προσφέρει ψηφιακό ποδοσφαιρικό θέαμα κορυφαίας ποιότητας: η ενέργεια προβλήθηκε από το site (με live μεταδόσεις) και τα social media και είχε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό. Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ζητά από τους άντρες να τηρήσουν το «Μένουμε Σπίτι» και τους στηρίζει στην ενασχόληση με την αγαπημένη δραστηριότητά τους, το gaming. Οι νικητές, που διαγωνίζονταν με την ΑΕΚ, κέρδισαν AXE δώρα.