Ολοκληρώθηκε το FEMpowerment Initiative: The Academy, η Ακαδημία για την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ReGeneration FEMpowerment Initiative με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος και υπό την καθοδήγηση του Women On Top. Τριάντα έξι νέες επαγγελματίες, έως 35 ετών, κατάφεραν να περάσουν από 3 στάδια αξιολόγησης και να κατακτήσουν μια θέση στην ειδικά σχεδιασμένη, ολιστική Ακαδημία που είχε στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου επιχειρείν.

Ο Δημήτρης Αρτικόπουλος, VP HR/OD της ΑΒ Βασιλόπουλος, από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε ενεργά το FEMpowerment Initiative, μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση των γυναικών και της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη χώρα μας».

Με ενδιαφέρον και συμμετοχές, δε, συνεχίζεται ο δεύτερος θεματικός πυλώνας της συνολικής πρωτοβουλίας ReGeneration FEMpowerment Initiative, τo Masterclass Series, που συγκεντρώνει ένα δυναμικό roster ομιλητριών και ομιλητών από όλο τον κόσμο και πραγματοποιείται Πέμπτες στις 19.00, μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.