Καλύτερος απολογισμός συνολικά σε όλα τα κριτήρια αυτός της Vodafone

Στην εκδήλωση του Ανοιχτού Διαλόγου τα ενδιαφερόμενα μέρη είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αφενός για τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων των Απολογισμών ΕΚΕ  και τα συμπεράσματα από τα σχόλια των συμμετόχων και αφετέρου για τα αποτελέσματα της έρευνας αντίληψης που διεξήχθη σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των θεματικών συζητήσεων να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με το πώς μπορεί να προωθηθεί η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Κοινωνική Συνοχή μέσω του sustainability reporting αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αναπτυχθούν πολιτικές ΕΚΕ που να ανταποκρίνονται στις σημερινές οικονομικό-κοινωνικές προκλήσεις. Φέτος στα Bravo συμμετείχαν 32 απολογισμοί εταιρειών που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού και αξιολογήθηκαν βάσει διεθνών κριτηρίων από έναν μεγάλο αριθμό συμμετόχων από έξι διαφορετικές ομάδες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν οι διακριθέντες απολογισμοί των εταιρειών που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις αντίστοιχες κατηγορίες της αξιολόγησης. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν είναι οι Cosmote, Diageo, S&B, Vodafone, ΑΓΕΤ Ηρακλής, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Εθνική Τράπεζα, ΕΛΒΑΛ, Ελληνικά Καλώδια, Ελληνικά Πετρέλαια, Μότορ Όιλ, Σωληνουργεία Κορίνθου, Τιτάν, Τράπεζα Πειραιώς. Καλύτερος πρώτος απολογισμός ανακηρύχθηκε ο απολογισμός της Ελληνικά Καλώδια, ενώ καλύτερος απολογισμός συνολικά σε όλα τα κριτήρια αυτός της Vodafone.