Τέσσερις νικητές μοιράστηκαν την εμπειρία από απομακρυσμένα σημεία
Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε απίθανους προορισμούς ανά τον κόσμο και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής έδωσε η Cosmote σε τέσσερις συνδρομητές της, που αναδείχθηκαν νικητές του διαγωνισμού «Roaming ως την άκρη του Κόσμου».

Ο διαγωνισμός, που συγκέντρωσε πάνω από 7.000 συμμετοχές, έστειλε τους νικητές, μαζί με ένα άτομο της επιλογής τους, στο Vestrahorn ή αλλιώς στου «Βοδιού το Κέρατο», στο νοτιοανατολικό κομμάτι της Ισλανδίας, στο «Nowhere», μια επαρχιακή πόλη της Οκλαχόμα, σε ένα βουνό της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας, στου «Διαόλου τη Μάνα», καθώς και στη ζούγκλα του εθνικού πάρκου Horton Plains, στην Σρι Λάνκα, στο «Τέλος του Κόσμου».

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των υπηρεσιών roaming της Cosmote, οι ταξιδιώτες, με συντονιστή τον Διονύση Ατζαράκη, μοιράστηκαν ταυτόχρονα μέσω video κλήσης την εμπειρία τους από τα τέσσερα απομακρυσμένα σημεία. Η Cosmote συνεργάζεται με πάνω από 450 δίκτυα παγκοσμίως, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής και στις πέντε ηπείρους.