Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία της Νεκταρίας Μανωλά με τον όμιλο Δάκου (βιομηχανία ζυμαρικών Ήλιος και αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου), όπου είχε αναλάβει στις αρχές του 2020 καθήκοντα Marketing & Communications Director για τις 2 εταιρείες.

Η Νεκταρία Μανωλά είναι από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς, με πάνω από 28 χρόνια προϋπηρεσία σε ανώτερες και ανώτατες διευθυντικές θέσεις στο Marketing και στις Πωλήσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία Mars Hellas (πρώην Τροφεκλέτ ΑΕ) όπου και διετέλεσε Διευθύντρια Marketing για όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της εταιρείας, στην Ελλάδα και στη Νότια Ευρώπη, Διευθύντρια Πωλήσεων στο κανάλι Impulse και Grocery και ως acting Γενική Διευθύντρια για το Ελληνικό Unit.

Στη συνέχεια εργάστηκε στη Resoul Hellas στον ρόλο της Εμπορικής Διευθύντριας, υπεύθυνη για το Marketing, Trade Marketing, και Πωλήσεις, αλλά και με διευρυμένες αρμοδιότητες. Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.