Με όχημα το αντρικό site Ratpack.gr

Η DPG Digital Media, με συνοδοιπόρο την μπίρα Fix Hellas, ολοκλήρωσε την ενέργεια με τίτλο #fixfilia, εμπνευσμένη από τη διαχρονική αξία της αληθινής φιλίας.

Με όχημα το αντρικό site Ratpack.gr και κεντρικό μήνυμα «Έχεις μήνυμα φιλίας. Άνοιξε το!», η ενέργεια αναπτύχθηκε μέσα από 4 βίντεο τύπου prunk, στα οποία πρωταγωνίστησαν επώνυμοι συνεργάτες με τους φίλους τους: Κώστας Βαιμάκης – Γιάννης Τσαούσης, Φωτεινή Πετρογιάννη – Νάνσυ Παραδεισανού, Κώστας Τσαρτσαρής – Αλέκος Πετρούλας, Γιάννης Μπουρούσης – Γιώργος Τσιαμούρας.

Μέσα από ένα ανατρεπτικό concept, με αφορμή ένα κέρασμα της Fix Hellas και χρησιμοποιώντας κάρτες με “hints” των σημαντικότερων στιγμών-σταθμών ζωής των δυο φίλων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αυθόρμητες αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, αποδεικνύοντας πως οι μεγαλύτερες στιγμές μιας φιλίας είναι πολύτιμες. Η ενέργεια φιλοξενήθηκε σε μία mobile first custom-made πλατφόρμα και επικοινωνήθηκε από το σύνολο του δικτύου της DPG, με έντονη social media παρουσία.