Επίσης, οι Άγγελος Βενέτης, Ανέστης Μαρωνίτης και Αντώνης Ξένος, ετοίμασαν δύο παρουσιάσεις με τις τεχνικές δυνατότητες και απαιτήσεις του διαγωνισμού, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και στο Φεστιβάλ των Καννών, για τις κατηγορίες Film, Print, Cyber.

Στα δύο σεμινάρια διάρκειας έξι ωρών, που διοργανώθηκαν δωρεάν από την ΕΔΕΕ, αντιπρόσωπο του Φεστιβάλ των Καννών στην Ελλάδα, από το 2011, συμμετείχαν περισσότεροι από 50 υποψήφιοι.

H Αλέκα Παπαδία, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, καλωσόρισε τους νέους δημιουργικούς σημειώνοντας ότι: “Η συσσωρευμένη εμπειρία ετών ενός δημιουργικού σίγουρα δεν μεταγγίζεται και μάλιστα σε λίγες ώρες. Παρ΄ όλα αυτά η πρωτοβουλία της ΕΔΕΕ για προπαίδευση των young lions έστω και ως εξοικείωση με τις συνθήκες του διαγωνισμού, προσωπικά με ενθουσίασε και εύχομαι να αποτελέσει μια καλή αρχή για ευρύτερη μύηση των νέων δημιουργικών στα μυστικά του επαγγέλματος.”

Η ΕΔΕΕ ευχαριστεί όλα τα στελέχη για το χρόνο που αφιέρωσαν για να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους του χώρου να παράξουν καλύτερη δουλειά και να διακριθούν γι’ αυτή.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαγωνιστική φάση των Young Lions 2013, που διοργανώνoνται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και το περιοδικό Marketing Week, στο www.younglions.gr