Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για την 50η επέτειο της Ημέρας της Γης, έρχεται στο National Geographic, την Τετάρτη 22 Απριλίου, με αποκορύφωμα την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Jane Goodall: The Hope» στις 21:00.

Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ «Jane Goodall: The Hope».

Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για την 50η επέτειο της Ημέρας της Γης, έρχεται στο National Geographic, την Τετάρτη 22 Απριλίου, με αποκορύφωμα την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Jane Goodall: The Hope» στις 21:00. Πρότυπο ακτιβισμού παγκοσμίως, η Δρ. Goodall, εδώ και 4 δεκαετίες επαναπροσδιορίζει την οικολογία και την προστασία της άγριας ζωής, με σκοπό τη δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος στον πλανήτη μας.

Πριν την πρεμιέρα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Photo Ark: Τα Σπανιότερα Είδη» στις 20:10, το οποίο ακολουθεί τον φωτογράφο Joel Sartore, στην παγκόσμια αναζήτησή του για τη φωτογράφιση ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση. Το National Geographic παρουσιάζει πτυχές του πλανήτη μας και χρηματοδοτεί δράσεις για την εξερεύνηση και προστασία του, ελπίζοντας να εμπνεύσει τη συμμετοχή όλων στη λήψη θετικών μέτρων. Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.