Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας που τονώνουν την ελληνική οικονομία και δίνουν ανάσα στην κοινωνία.  Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλουμε να δραστηριοποιούμαστε σε μία υγιή αγορά, που προσελκύει τις επενδύσεις στον κλάδο και δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης στην επιχειρηματικότητα.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας, η οποία εξελίσσει και τη σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας. Για εμάς στην ΑΒ, η δημιουργία μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας είναι πρωταρχικός στόχος. Θέλουμε να προσφέρουμε καθημερινά το καλύτερο σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά και να απαντάμε στοχευμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Και έχουμε δύο πολύτιμους συμμάχους για να το πετυχαίνουμε: τους ανθρώπους μας και την τεχνολογία.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι… μπορώ να βρω τα τελευταία νέα της αγοράς και του κλάδου & να ενημερωθώ εύκολα και γρήγορα.

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι… ολοένα και αυξάνεται η απήχηση του «Cause Marketing» σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα, ενώ αναφερόταν επίσης στα οφέλη του στην πορεία, την εικόνα και τις πωλήσεις μιας επιχείρησης.

Το DailyFax για μένα είναι… μια καθημερινή συνήθεια.