Οι TheFutureCats συμμετέχουν στο Xenia Digi Hotel, εκδήλωση για τις ψηφιακές τεχνολογίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Τους TheFutureCats θα εκπροσωπήσει και φέτος ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist, CIO TheFutureCats με τη συμμετοχή του στο πάνελ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 14:00, με θέμα συζήτησης «Latest trends at Digital Hotel Marketing», της θεματικής ενότητας «Digital Marketing – Advertising – Social Media».

Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τελευταία trends στον χώρο του digital marketing, όπως ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων στην εμπειρία του ταξιδιώτη.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, το κοινό θα ενημερωθεί και για το Hoteliers Toolkit που σχεδίασε η TheFutureCats και το οποίο αποτελεί «μια καινοτόμα εργαλειοθήκη για τον ξενοδόχο του μέλλοντος». Εκτός του Δ. Δημητριάδη, στο πάνελ συμμετέχουν οι Βασίλης Πολύζος, Co-Founder Vscope, Γιάννης Κουτσόπουλος, CEO Abouthotelier, και Δημήτρης Λαζαρίδης, CEO Lazaridis Hospitality, με συντονιστή τον Σωτήρη Βαρελά, Επικ. Καθηγητή του Τμήματος Τουριστικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.