Για τη βράβευση στα Sales Excellence Awards αλλά και τις καινοτομίες που εισάγει η Χάσκος ΑΕ, μίλησε ο CEO της εταιρείας, Γιάννης Χάσκος, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV. Συγκεκριμένα, η Χάσκος ΑΕ έλαβε Silver βραβείο την κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα» για το Showroom, που έχει δημιουργήσει.

Το Showroom αποτελεί μια διαδραστική εμπειρία συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και δόμησης, εντός της οποίας οι πελάτες μπορούν να δουν πώς πραγματικά λειτουργεί κάθε προϊόν και να επιλέξουν αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. «Μπορούν να δουν ζωντανά πώς λειτουργεί ένας λέβητας αερίου ή μια αντλία θερμότητας.

Τεχνολογίες που δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα γνωστές. Να τις διαχειριστούν, να δουν πώς αποδίδουν, ώστε να αποφασίσουν τι τελικά θα βάλουν στο σπίτι τους», ανέφερε ο Γιάννης Χάσκος. Όπως τόνισε ο ίδιος μέσα από αυτή την ξεκάθαρη διαδικασία, μπορεί να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή.

Σε αυτή τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης επενδύει η Χάσκος ΑΕ, καθώς αυτές θα καθορίσουν ποιες επιχειρήσεις θα ξεχωρίσουν στα χρόνια που έρχονται.